Onze poezen


Onze poezen groeien het 1e half jaar op in huis zodat ze overal aan wennen en goed gesocialiseerd zijn.
Daarna verhuizen ze samen naar onze buitenverblijven en leven in groepen waar ze zich bij thuis voelen. Uiteraard beschikken ze daar ook over grote binnenverblijven, een kattenwiel en voldoende klim/speelmogelijkheden. Als ze drachtig zijn, wonen ze min. 4 weken voor ze moeten bevallen weer in huis en blijven daar totdat de kittens gaan verhuizen. 
 

Al onze katten zijn preventief getest op FIV/FeLV, PKD, PK-def, PRA-b, TTF.
Tevens worden zij vanaf dat zij 1,5 à 2 jaar zijn regelmatig gescreend op HCM door middel van doppler echo
en 
laten wij regelmatig de ontlasting nakijken op Giardia, Coccidiose, wormen en parasieten.

  

 

Arindi Cats Tesla is bij ons geboren op 17 mei 2016. Haar ouders zijn Spotselotica Puzzle Pieces en Camaro Roscovitch en zij is bij ons geboren ;-) planningen gaan niet altijd zo als gehoopt, het 1e nest bengalen wat ik ooit gefokt heb zat een sneeuw marbled poesje bij en vanaf dat moment heb ik geroepen dat de volgende bleef: ruim 9 jaar later was het dan eindelijk zover (elk jaar minstens 1, maar tot op heden altijd katers) Tesla lijkt ook nog zilver te worden, maar dat weten we t.z.t pas zeker.. 

Voor meer foto's klik hier

klik hier voor haar Stamboom 

 

 

Siata Amica of Arindi Cats is bij ons geboren op 25 maart 2018. 
Haar ouders zijn Spotselotica Ratatouille en Heimdall Dellingr

Ze is een black tabby spotted, draagt seal lynx en mogelijk marbled. Haar moeder zou al gesteriliseerd worden nadat zij haar kittens afgezet had met 4 weken dracht. Ivm ziekte was dit 3 weken uitgesteld, maar zij bleek echter nog drachtig te zijn van een latere dekking en Siata is dan ook een kadootje ;-) 


meer foto's van haar; klik hier 
voor haar stamboom; klik hier

 

Arindi Cats Shelby is een seal silver lynx marbled en geboren op 1 september 2018. Haar ouders zijn Gaia of Arindi Cats en Arindi Cats Veyron.  

meer foto's van haar: klik hier
voor haar stamboom  klik hier

 

 

 

Arindi Cats Dunya is hier geboren op 2 juni 2019. Haar ouders zijn Arindi Cats Gaia en Arindi Cats Veyron. Haar contrast is niet wat we normaal gesproken snel voor zouden gaan, maar haar bouw, flow/patroon en grootte zijn een paar van de dingen naast haar karakter en de klik die ik met haar had, waarom wij toch besloten hebben haar zelf aan te houden en te kijken hoe zij uitgroeit. Op de leeftijd van 6 maand was zij echter al 3x krols geweest en in overleg met o.a. de dierenarts heeft zij dan ook een suprelorin implantaat gekregen en zullen we pas over 18 a 24 maand na gaan denken of wij haar ook aanhouden voor ons fokprogramma ;-) 


meer foto's van haar; klik hier 
voor haar stamboom; klik hier

 

 

Arindi Cats Zinzi is bij ons geboren op 11 juni 2019 en haar ouders zijn Arindi Cats Shabira en CH. Spotselotica Chiron of Arindi Cats. 

Chiron is inmiddels verhuisd naar Amerika en wij zijn dan ook een beetje extra blij met zijn nakomeling ;-) 
Zij is een black tabby spotted, maar draagt sneeuw en marbled en wij hopen dan ook t.z.t haar te kunnen combineren met Patch of Wild Spirit (ook hij draagt zowel sneeuw als marbled) 

Meer foto's van haar; klik hier
Voor haar stamboom; klik hier