Wij hebben nog meer dieren ;-) en deze kunt u dan ook op deze pagina vinden

We have more animals ;-) you can see them on this page;
if you want more information about one of them: send me an email

 

KenzoKenzo

Kenzo is onze nieuwste aanwinst. Hij is geboren op 1 oktober 2013. Hij is een kruising AltDeutsche hutehond x Boheemse herder. Ik wou weer graag een duitse herder om zijn karakter, maar tevens een hond die wat 'geblokter' gebouwd is en na kijken op keuringen zagen we daar de oud duitse herder; het oudere type voordat er gefokt werd op 'doorgezakte' achterpoten.
Wij hebben hem gekozen omdat hij gelijk naar ons toekwam, wat rustiger/onderdaniger leek als het andere reutje in het nest. De test die hij ondergaan had, suggereerde dit ook. Dag 1 hier een extra worm en vlooienkuur gegeven, dag 2 sprintte hij al door het huis, na een week bleek hij al waaks ;-)
Hij is zeer leergierig, ondeugend en lief... We zijn dan ook erg blij met Kenzo!

 

 

 

 

 

 

SadiraSadira

Sadira was na jaren kittens het eerste driekleur kitten van Birthy, die ook nog eens op haar moeder leek (zie im) De vader van Sadira is een langharige kater. Sadira is geboren op 27 april 2006. Van de overige kittens waren 2 kittens wel langharig, Sadira heeft wel een veel dikkere vacht als een europese korthaar, maar haar vacht is niet lang. Ze was hier net voordat Rocky bij ons kwam en deze twee waren erg gek met elkaar, Rocky speelde regelmatig net een kat en Sadira net een hond.

Zij heeft bij ons enkele nestjes gehad van een noorse boskat. Zij vond het in de rennen niet leuk ondanks de ruimte en probeerde dan ook elke keer te ontsnappen. Wij hebben dan ook besloten om haar te laten helpen, zodat zij gewoon om de deur buiten kan lopen. Sinds die tijd lag en speelde ze ook altijd weer samen met Rocky. Ze moest erg wennen aan onze hond Kenzo, maar na 2 jaar ligt ze ook daar toch weer regelmatig bij, maar heeft ze inmiddels ook gewoon haar eigen plek apart op de veranda (d.m.v kattenluik met chip is zij de enige die deze ruimte tot haar beschikking heeft) Qua karakter en pit doet zij niet altijd veel onder voor mijn bengalen en ook zij vliegt nog regelmatig even een rondje achter de bladeren aan op ons grasveldje en komt met muizen thuis. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

klik hier voor meer foto's en stamboom van Lotusklik hier voor meer foto's en stamboom van Lotus

Kaloewha's Lotus Elise is geboren op18 juli 2012. Haar karakter lijkt soms wat tegenstrijdig ;-) enerzijds is zij heel lief en aanhankelijk, anderzijds is zij eenkennig en zeer instinctief. Als zij krols was, is ze fel, solitair en tevens dominant, de rest van de tijd is zij juist het tegenovergestelde. Ze is erg mooi groot, heeft een zeer warme kleur (op foto wat slecht te zien)
Zij is vernoemd naar zowel een sportauto, de lotus elise als de lotus bloem die staat voor zuiverheid.

Lotus is 24 juni 2014 gesteriliseerd, zij heeft een baarmoeder ontsteking gehad en het risico op herhaling willen wij voorkomen. Zij loopt nu bij ons los om het huis en geniet van haar vrije leventje... 

 

 

 

 

 

Arindi Cats Cattleya is geboren op 23 juli 2014 en haar ouders zijn Brockenmoor Kalysta en Camaro Roscovitch. Zij is eenkennig, maar vanaf dat ze ging rondwandelen zat ze bij mij op schoot en heeft ze alle vertrouwen in me. In 2016 heeft zij haar 1e nestje ongepland gehad van onze jonge kater die op dat moment pas 6 maand oud was (combinatie gepland, maar wel jaartje later ;-) ) en daarna een nestje in 2017. Helaas waren er bij de laatste bevalling zoveel complicaties dat wij besloten hebben haar te laten steriliseren en als huiskat aan te houden.